Practici de resurse umane

 


 

„Omul este masura tuturor lucrurilor” spune un vechi proverb, iar echipa Holcim cunoaste foarte bine adevarul care se ascunde in spatele acestei zicale. Cheia reusitei de care s-a bucurat compania nu este un secret: la baza succesului companiei se afla toti cei care, in ultimii 15 ani, s-au numarat printre membrii echipei Holcim Romania. Datorita entuziasmului, dedicarii si profesionalismului lor, Holcim a reusit sa devina in plan local un partener respectat si puternic, cu performante financiare, de mediu si sociale deosebite.

De altfel, progresul organizatiei a coincis, In egala masura, cu evolutia si progresul profesional al angajatilor. Holcim Romania a investit permanent in dezvoltarea de programe de instruire si calificare a angajatilor, alocand anual acestor arii intre 500.000 si 1,5 milioane de euro.

Obiectivul strategic prioritar in domeniul sanatatii si securitatii in munca al companiei este „Zero accidente”. Holcim a depus eforturi constante pentru indeplinirea cerintelor de sanatate si securitate in munca, care au fost recunoscute si prin certificarea TUV obtinuta inca din 2003 si reconfirmata in fiecare an de atunci.

Mediul de lucru deschis, cu sanse de dezvoltare a carierei, a contribuit la motivarea angajatilor Holcim, compania fiind recunoscuta de forurile avizate drept un angajator de prima valoare in Romania.