CARIERE

 

Build progress with us

Suntem liderul global în soluții de construcție inovatoare și durabile. Scopul nostru este să construim pentru oameni și planetă. În Holcim vei face parte dintr-un grup de 2000 de oameni pasionați, inovatori și performanți. Echipele noastre se inspiră reciproc pentru a oferi cele mai inovatoare și durabile soluții de construcție pentru a accelera tranziția verde.

La Holcim poți lucra cu pasiune în timp ce schimbi modul în care construim.

ÎMPĂRTĂȘIM ACEEAȘI PASIUNE PENTRU CREȘTERE, SUSTENABILITATE ȘI IMPACT POZITIV ÎN JURUL NOSTRU, CU PERFORMANȚĂ ÎN TOT CEEA CE FACEM.

„Suntem alături de oameni și comunități. Ne dorim experiențe pozitive pentru tine, pentru noi, pentru comunități și îti mulțumim pentru că tu schimbi în bine viitorul copiilor noștri.”

Mădălina Crăciunescu| Director Resurse Umane și Organizație

OPORTUNITĂȚI DE DEZVOLTARE

Image
agregate.png

 Agregate

Image
bca.png

BCA

Image
betoane.png

Betoane

Image
ciment.png

Ciment

Image
infrastructura.png

Infrastructură

Image
prefabricate.png

Prefabricate

Image
servicii-de-mediu.png

Servicii de mediu

VALORILE NOASTRE

Image
dezvoltare.png

Creștere

Creștere înseamnă creșterea business-ului, creșterea organizației, creșterea partenerilor noștri prin ceea ce facem împreună. Creștere înseamnă dezvoltarea echipei, dezvoltarea individuală condusă din interior. Creșterea este adusă de o mentalitate orientată către identificare de oportunități și puncte forte care să fie valorificate.

Image
sustenabilitate.png

Sustenabilitate

Sustenabilitatea înseamnă determinare pentru reducerea amprentei de carbon. Sustenabilitatea înseamnă că țintim să avem un impact pozitiv în jurul nostru, pentru colegi, pentru oameni și comunități. Să construim împreună mai binele.

Image
performanta.png

Performanță

Performanță înseamnă că urmărim cu reziliență obiectivele comune, că ne adaptăm schimbărilor din jur. Performanță înseamnă că ne susținem reciproc, cerem și oferim feedback.

Image
inovatie.png

Inovație

Inovația înseamnă experimentare dublată de persistență – știu că pentru a îmi exprima creativitatea, este necesar nu numai să ies din zona de confort și să încerc ceva nou, dar să și persist până îmi dau seama dacă ideile sunt fezabile sau nu.

Image
diversitate.png

Diversitate

Suntem cu toții diferiți – din fericire. Fiecare persoană, indiferent cine, poate avea o perspectivă valoroasă, la care poate nu am avut ocazia să mă gândesc înainte.

Image
colaborare.png

Colaborare

Suntem mai puternici împreună, decât pe cont propriu. Niciun om nu este o insulă – fiecare dintre noi are un impact asupra celorlalți.