Ciment la sac

 

Gama de produse la sac include soluții pentru orice aplicație: elemente de construcții uzuale, lucrări de zidărie și tencuială, șape, produse prefabricate de pavare și împrejmuire, elemente decorative, lucrări de reparații etc. ​

Produsele cu amprentă redusă de CO2 de minim 30% sunt ușor de identificat, prin timbrul ECO prezent pe ambalaj. Aceste produse au o performanță climatică superioară, conform sistemului de evaluare Eticheta Verde.

Descarcă broșura de prezentare
Eticheta verde

“Eticheta Verde” este prima scală de auto-evaluare a performanțelor noastre cu privire la emisiile de carbon, dar și cu privire la procentul de materiale reciclate pe care le folosim în gamele noastre de produse. Acest indicator vă permite să analizați:

  • Clasa climatică a produsului (nivelul de reducere a emisiilor CO2*)
  • Procentul de material reciclat conținut
  • Puteți accesa Soluții A++ -> stadii de neutralitate superioară (până la zero emisii CO2) prin proces de offsetting facilitat de Holcim România.
Ești client Holcim?

Comandă online, prin Holcim Direct - serviciul dedicat clienților Holcim România, disponibil 24/7.
 

ECOPlanet Plus

ECOPlanet PLUS face parte din portofoliul de soluții durabile și inovatoare dezvoltat de Grupul Holcim și este un ciment aditivat însăcuit, cu performanță ridicată și 30% mai puține emisii de CO2.

Tenco®

Liant special, cu amprentă redusă de CO2, ce poate fi utilizat la prepararea tuturor claselor de mortare de zidărie portantă și neportantă și la tencuială de interior sau exterior. Fiind un liant aditivat, Tenco® necesită doar adăugare de nisip și apă, pentru obținerea unui mortar ideal. Produsul nu contine var.

PROZID

PROZID cu ECOCycle® este un liant special, dedicat lucrărilor de zidărie, care face parte din portofoliul de soluții durabile și inovatoare dezvoltat de Grupul Holcim. PROZID este primul ciment însăcuit din România care conține 10% beton reciclat din demolări și are peste 30% emisii reduse de CO2.

ȘapaBet®

Liant special, cu amprentă scăzută de CO2, utilizat la prepararea șapelor uzuale sau de uzură, flotante sau aderente.

Blanco Plus®

Ciment Portland alb, conceput pentru elemente din beton aparent, lucrări decorative și prefabricate.

ExtraDur 52®

Ciment dur, dezvoltat pentru elemente și produse prefabricate, precum și pentru lucrări ce necesită betoane cu rezistențe inițiale foarte mari într-un timp scurt.