Ciment la sac

 

Gama de produse la sac include soluții pentru orice aplicație: elemente de construcții uzuale, lucrări de zidărie și tencuială, șape, produse prefabricate de pavare și împrejmuire, elemente decorative, lucrări de reparații etc. ​

Produsele cu amprentă redusă de CO2 de minim 30% sunt ușor de identificat, prin timbrul ECO prezent pe ambalaj. Aceste produse au o performanță climatică superioară, conform sistemului de evaluare Eticheta Verde.

Ești client Holcim?

Comandă online, prin Holcim Direct - serviciul dedicat clienților Holcim România, disponibil 24/7.


Vezi gama completă de produse la sac:

Structo Plus®

Ciment aditivat Portland, compozit, cu amprentă redusă de CO2, pentru clădiri rezidențiale și comerciale, elemente de interior și exterior, lucrări de renovare si modernizare.

Structo®

Ciment cu amprentă redusă de CO2, pentru aplicații uzuale, ușor de utilizat în betoane și mortare, dezvoltat special pentru a oferi cea mai bună lucrabilitate. Pretabil pentru lucrări noi de construcții de tip case parter, anexe gospodărești, lucrări auxiliare sau lucrări de renovare și amenajări.

Tenco®

Liant special, cu amprentă redusă de CO2, ce poate fi utilizat la prepararea tuturor claselor de mortare de zidărie portantă și neportantă și la tencuială de interior sau exterior. Fiind un liant aditivat, Tenco® necesită doar adăugare de nisip și apă, pentru obținerea unui mortar ideal. Produsul nu contine var.

ȘapaBet®

Liant special, cu amprentă scăzută de CO2, utilizat la prepararea șapelor uzuale sau de uzură, flotante sau aderente.

Blanco Plus®

Ciment Portland alb, conceput pentru elemente din beton aparent, lucrări decorative și prefabricate.

ExtraDur 52®

Ciment dur, dezvoltat pentru elemente și produse prefabricate, precum și pentru lucrări ce necesită betoane cu rezistențe inițiale foarte mari într-un timp scurt.