Servicii Digitale

Integrăm tehnologii digitale de ultimă generație în domeniu și oferim partenerilor noștri servicii digitale SMART în șantier.
 

Image
logo-digital-color.png

Dezvoltarea urbană necesită clădiri mai înalte pentru a răspunde cererilor populației și rețele ample de infrastructură pentru utilități, drumuri și căi ferate pentru a conecta lumea noastră din ce în ce mai interconectată. Betonul rămâne materialul cel mai bine poziționat pentru a întâmpina aceste provocări datorită versatilitatii sale fără egal, eficienței costurilor, durabilității și altor atribute ale sustenabilității.


Cu serviciile digitale pentru betoane SMARTCast și SMARTherm venim în sprijinul constructorilor pentru programarea etapelor turnărilor și pentru stabilirea duratei de protejare și tratare a elementelor turnate. 


Oferind informații utile pentru o estimare cât mai precisă a evoluției rezistențelor în șantier sau prin simularea evoluției temperaturilor într-un element din beton, Servicii Digitale pentru betoane Holcim maximizeaza performanțele betonului, pentru construcții mai eficiente și mai durabile.

Image
smartcast_smartherm.png
Descarcă broșura