Să facem cunoștință

 

În industria noastră, suntem pionieri ai încrederii. Cultura organizațională Holcim se bazează pe construirea unui viitor în armonie și echilibru cu mediul, iar misiunea noastră este aceea de a dezvolta soluții neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon.

 

Țelul nostru este să răspundem nevoii continue de modernizare, să îmbunătățim în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, ca în final să oferim clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.

 

Ne mândrim cu o echipă entuziastă, receptivă care îmbrățișează cu bucurie inovația. Fiecare pas tehnologic înainte ne inspiră și ne încurajează să continuăm. Căutăm mereu noi perspective și noi provocări care să ne ajute la dezvoltarea unor soluții complete în domeniul rezidențial și infrastructură, pentru clădiri de birouri, dar și alte tipuri de construcții.

 

Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure și mai trainice metode prin care putem să evoluăm și să dezvoltăm soluții optimizate. Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim în permanență. Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.

 

Strategia de sustenabilitate ECONCEPT