SOLUȚII ȘI PRODUSE

 

Soluțiile noastre: ciment, mortare uscate, betoane, agregate, lianți, prefabricate și BCA. Oferim un ansamblu integrat de produse și servicii de înaltă calitate, al cărui scop este să asigure soluții de construcții pentru oameni și pentru planetă.

Suntem preocupați ca produsele și soluțiile noastre să răspundă nevoii continue de modernizare, să îmbunătățească în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, să ofere clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.

Ești client Holcim?

Comandă online, prin Holcim Direct - serviciul dedicat clienților Holcim România, disponibil 24/7.

Fișe cu date de securitate

Întocmite conform Regulamentului (UE) 2020/878 de modificare a Regulamentului (CE) Nr.1907/2006 (REACH), respectiv conform Regulamentului (CE) Nr. 1272/2008 (CLP)

Ciment

Pozițiile de lider pe care le avem pe piețele internaționale în sectorul de ciment ne oferă posibilitatea să creștem standardele de viață pentru întreaga comunitate prin urbanizare și dezvoltare sustenabilă.

Betoane

Când vine vorba de construirea unui mediu sigur și durabil, care să reziste schimbărilor climatice și provocărilor lansate de creșterea urbanizării, noi avem încredere în beton. Materialul unic rezultat din omogenizarea cimentului, agregatelor și a apei este durabil, rezistent dar și foarte versatil.

Agregate

Agregatele, fie că sunt naturale, de râu sau concasate de carieră, constituie materia primă cu ponderea cea mai mare la realizarea betoanelor. Împreună cu cimentul, agregatele contribuie la atingerea parametrilor optimi de rezistență la compresiune, caracteristici diferitelor game de beton.

Lianți

Lianții hidraulici Holcim au fost concepuți cu proprietăți specifice adaptate straturilor de bază și de fundație pentru infrastructură, a straturilor de formă, pentru stabilizarea și tratarea solului.

Filer și calcar

Filerul și calcarul sunt resurse valoroase cu aplicații multiple, care pot fi utilizate în construcții de inginerie civilă, la construirea drumurilor, dar și în lucrări hidrotehnice și de regularizare sau în prepararea mixturilor bituminoase.

Neutrosol 9

Amendament pentru sol, gata a fi utilizat în agricultură. Un compus mineralogic, de puritate superioară, obținut ca produs principal din extracția pietrei calcaroase și măcinarea acesteia la o granulozitate de până la 2 mm.

Mortare uscate

Dezvoltate cu ajutorul expertizei elvețiene, mortarele TectorPlast îți fac zidirea și tencuirea mai ușoară și eficientă. Destinate utilizării exterioare și interioare, soluțiile TectorPlast conferă o aplicare rapidă și rezistentă, totul fără a face risipă de materiale.​

BCA

Holcim Performo BCA este sistemul de zidărie și termoizolație special creat prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație din fabrica Adjud și investiția în cercetare-inovare de peste 45 de ani.

Prefabricate

Prefabricatele noastre din beton sunt ușor de adaptat oricărui proiect de infrastructură, indiferent de complexitatea acestuia.

Soluții pentru Economia Circulară

Pentru că este o companie responsabilă din industria cimentului, Holcim România dezvoltă continuu un portfoliu de produse și soluții inovatoare care sa servească clienții și ceilalți parteneri de interes în demersul comun de susținere a economiei circulare.