Soluții Sustenabile

Sustenabilitatea este integrată în toată activitatea noastră: de la utilizarea responsabilă a materiilor prime și producția betoanelor în stațiile noastre ecologice, la furnizarea de betoane cu amprentă redusă de carbon ECOPact și a Declarațiilor de Mediu pentru Produse (EPD).
 

Image
logo-sutenabil-color.png
Image
item-ecopact.png

ECOPact

Gama de betoane cu amprentă scăzută de carbon, pentru construcții inteligente
 

Image
ecopact-holcim_timbru_ro_2023-01.png

Cu ECOPact®, am introdus în Romania primul beton cu emisii reduse de carbon. Recunoscuta la nivel global, reducerea amprentei de carbon încorporat cu peste 30% este însoțită de  Declarații de Mediu (EPD) certificate și contribuie în schemele de certificare a cladirilor verzi precum LEED, BREEAM, DGNB.
Decarbonizare fără compromis: ECOPact®.
 

Descarcă broșura

Certificări pentru Sustenabilitate

Beneficiarii, dezvoltatorii, arhitecții și inginerii iau din ce în ce mai mult în considerare amprenta de carbon a betonului, ca un nou indicator în evaluarea sustenabilitatii construcțiilor. In acest context,  EPD-urile au devenit deja standardul recunoscut internațional pentru analiză, evaluare și raportare, oferind părților interesate posibilitatea de a lua decizii informate, bazate pe cifre verificate,  chiar din stadiul incipient de proiectare.


EPD-urile Holcim ajută la reducerea amprentei de carbon încorporat, permițând factorilor de decizie să își bazeze proiectele pe informații fiabile și verificate.
 

Image
stamps_betaone_sustenabil.png