SERVICII

 

La Holcim România, suntem preocupați ca serviciile noastre să răspundă nevoii continue de modernizare, să îmbunătățească în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, să ofere clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile. Oferim servicii de înaltă calitate, al căror scop este să asigure soluții de construcții pentru oameni și pentru planetă.

Ești client Holcim?

Comandă online, prin Holcim Direct - serviciul dedicat clienților Holcim România, disponibil 24/7.

Consultanță tehnică

Oferim soluții, opinii și concluzii privind alegerea produselor optime, consiliere la dezvoltarea de produse, demonstrații practice de utilizare și recomandări la punerea în operă conform normativelor și standardelor în vigoare.

Asigurăm suport în evaluarea impactului climatic, înțelegerea conceptelor de sustenabilitate și implementarea lor în cadrul proiectelor, furnizăm informații privind reglementările tehnice și legislația din domeniu.

Bibliotecă sfaturi tehnice

Oferim recomandări și sfaturi tehnice utile, pentru ca proiectele de construcții să fie executate în bune condiții, cu respectarea legislației și a celor mai exigente standarde de siguranță și calitate.

Asigurăm consiliere și suport tehnic pentru producția, turnarea și producția betonului atât pe timp călduros, cât și în condiții de temperatură scăzută. De asemenea, oferim sfaturi utile pentru prevenirea apariției fusurilor în elementele de beton.

Servicii logistice

Oferim o serie de servicii logistice prin care reducem constant emisiile de CO2 și susținem astfel promisiunea noastră pentru sustenabilitate: 

  • Scădem impactul din transport prin utilizarea materialelor in-situ în proiectele de infrastructură; 
  • Optimizăm traseele de distribuție și utilizăm indicatori de performanță în transport pe rute eficiente din punct de vedere emisii; 
  • Scădem consumul de combustibili în transport prin utilizarea de rute ferate.

Holcim Direct

Accesează portalul Holcim Direct, disponibil 24/7, și plasează comenzi simplu și rapid oricând ai nevoie! Descarcă aplicațiile Holcim Direct Ciment și Holcim Direct Betoane, din App Store sau Google Play, și urmărește statusul comenzii tale în timp real.   

Clicbeton

ClicBeton.ro este prima platformă din România prin care constructorii sau persoanele fizice pot achiziționa beton online.

Prin ClicBeton ne propunem să oferim clienților noștri o metodă rapidă și eficientă de a cumpăra beton de cea mai bună calitate pentru aplicații diverse.

Geocycle

La Geocycle, deșeurile primesc o nouă viață. Cu ajutorul soluțiilor de management al deșeurilor, Geocycle transformă resturile în energie și în alte materiale reciclate, sprijinind crearea unei economii circulare.

Aplytech

Aplytech este rețeaua de aplicatori profesioniști prin intermediul căreia Holcim Romania vă oferă un nou serviciu: execuția de platforme și pardoseli din beton.