Atelierele Holcim

 

Programul Atelierele Holcim este derulat în parteneriat cu Colegiul Tehnic Câmpulung și Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd și urmărește pregătirea tinerilor din cadrul profilelor tehnice atât prin autocunoaștere personală cât și prin implicarea în programele de practică din cadrul fabricilor de ciment.

Prin continuarea programului împreună cu colegiile partenere, dar și prin dotările performante necesare însușirii abilităților profesionale în domeniul tehnic, Holcim România contribuie la dezvoltarea profesională a elevilor pentru integrarea lor mai facilă pe piața muncii.

Programul face parte din acțiunile de responsabilitate socială pe care le desfășurăm în sprijinul pregătirii profesionale a tinerilor din comunitățile Holcim.

Image
ateliereleholcim-3.jpg

3

generații

150

tineri implicați

Testimoniale

Czoka Andreea

Mă bucur că am participat la aceste 2 săptămâni de practică în fabrica Holcim pentru că am avut ocazia să pun în practică ce am învățat la școală, pentru că am învățat ce înseamnă munca în echipă. Mă bucur că am cunoscut oameni devotați, cărora le place să ajute și să explice pe înțelesul tuturor, oameni foarte faini cu care am râs foarte mult. Mai pe scurt o experiență foarte faină, pe care abia aștept să o repet.

Sebastian Bodea

În această scurtă perioadă am învățat multe și am cunoscut mulți oameni noi care m-au ajutat. Am învățat să fac mentenanța electrică, să sudez și multe, multe altele, alături de colegii mei care și ei m-au ajutat când am avut nevoie.

Alexandra Kovacs

Pentru mine, această experiență a fost ceva la care nu m-am așteptat deloc. Respectul primit, curajul de a socializa și de a lucra în echipă, indiferent de situație, explicându-ne pas cu pas, am învățat multe lucruri - de la a merge pe teren, la lucrul în ateliere - am cunoscut persoane minunate și amuzante, a fost o experiență unică și mi-aș dori să o repet.

Dănuț Varga

Mie personal, aceste două săptămâni în care am făcut practică la Holcim mi s-au părut ca un fel de vacanță pentru că am avut parte de un colectiv super, iar cei cu care am fost pe teren și în atelier au fost niște oameni minunați, care ne-au explicat în detaliu tot ce voiam să știm. M-au ajutat să înțeleg anumite lucruri pe care nu reușeam să le înțeleg.

Otniel Secara

Practica la Holcim a fost o experiența minunată, ajutându-mă să dezvolt și să exersez abilități noi, în special, pe partea de mentenanță electrică. Am avut parte de o îndrumare foarte bună. Singurul punct slab a fost perioada scurtă a acesteia.

Andrei Raita

În aceste 2 saptamani în Holcim, am învățat lucruri noi, am lucrat cu oameni super de treabă, ne-am și distrat puțin, toți cei cu care am lucrat au fost foarte de treabă, și orice îi întrebam ne răspundeau cu tot dragul!