Noul BCA Performant
de la Holcim

Fabrică modernizată, cu o linie de fabricație de ultimă generație, pentru un BCA performant.

Noul BCA cu tehnologia
Artă și precizie

Tehnologia
artă și precizie

BCA-ul PERFORMO este produs în fabrica de la Adjud, care a trecut printr-un proces amplu de modernizare, având o linie de fabricație cu tehologie de ultimă generație, care asigură un înalt standard de calitate.

Datorită acestei tehnologii, blocurile de zidărie aparțin categoriei premium prin stabilitatea dimensională, calitatea superioară a suprafețelor și a integrității muchiilor. Noua tehnologie de tăiere a blocurilor de BCA asigură un produs superior calitativ.

Calculează-ți necesarul de material aici

De ce să construiești pereți cu Performo BCA?

Image
lp_bca_ico_01.png

PERFORMANȚA ENERGETICĂ

Cu toții știm cât de importantă este izolația termică a oricărei clădiri. Datorită distribuției omogene a porilor de aer, noul BCA Performo oferă izolație termică excelentă, contribuind la reducerea consumului de energie și la confortul locuitorilor clădirii.

Image
lp_bca_ico_02.png

ECONOMIE DE MATERIAL

Performanța noului BCA Performo este acompaniată de o economie semnificativă de material. Precizia dimensională și structura stabilă a blocurilor de BCA conduc atât la scăderea substanțială a necesarului de adeziv TectorPlast BCA 130 cât și la reducerea volumului de deșeuri pe șantier.

Image
lp_bca_ico_03.png

UȘOR DE UTILIZAT

Vei fi surprins cât de ușor și eficient se lucrează cu noul BCA Performo. Aceasta se datorează atât greutății reduse și a modului de așezare orizontala a blocurilor pe palet, cât și ușurinței în prelucrarea lor, fie că vorbim de tăiere, frezare sau fixarea diblurilor în BCA.

Image
lp_bca_ico_04.png

REZISTENT, SIGUR, DURABIL

În noul proces tehnologic am urmărit să obținem un BCA care să aibă toate aceste trei calitați. Astfel, în combinație cu mortarul TectorPlast 130 BCA, pereții devin foarte rezistenți și stabili, iar prin diminuarea masei BCA-ului Performo am reușit să reducem încărcările structurale. În plus, elementele din BCA sunt durabile, nu conțin elemente biodegradabile, nu dezvoltă mucegai sau igrasie, nu sunt distruse de insecte și rozătoare.

Image
lp_bca_ico_05.png

IZOLARE FONICĂ

Datorită omogenității materialului, pereții realizati cu BCA-ul Performo asigură o bună izolare fonică, contribuind astfel la confortul general al locuitorilor clădirii.

Image
lp_bca_ico_07.png

REZISTENT LA FOC

Siguranța este o preocupare primordială, astfel că blocurile de zidărie Performo îndeplinesc cele mai stricte cerințe de siguranță împotriva incendiilor. BCA-ul este un material anorganic și ignifug.

Image
lp_bca_ico_06.png

MATERIAL SUSTENABIL

Împreună ne propunem să construim un viitor mai verde și mai sigur, de aceea te asigurăm că BCA-ul Performo înglobează materiale locale, cu atribute sustenabile, ce pot fi reciclate în proporție de 100%. Noua tehnologie de producție asigură reducerea semnificativă a cantității de apă utilizată în rețeta de BCA și importante reduceri ale consumului de energie electrică și gaz.

Sistemul de zidărie termoizolantă
BCA Performo + TectorPlast 130 BCA

Fie că vorbim de pereți interiori sau exteriori, pentru rezultate excelente folosiți BCA-ul Performo în combinație cu adezivul TectorPlast 130 BCA.

Calculează-ți necesarul de material aici

Noul BCA Performo
face casă bună cu
noul ECOPlanet Plus

Află mai multe