Structo Plus®

 

Singurul ciment cu Duraditiv® din Romania. 

Structo Plus® este un ciment Portland compozit cu rezistență 42,5R, creat în laboratoarele Centrului Tehnic Holcim România. Produsul se bazează pe o rețetă optimizată, la care am adăugat Duraditiv – un component a cărui acțiune îmbunătățește proprietățile betoanelor și asigură calitatea superioară a produsului final. Confirmăm performanța crescută a betoanelor preparate pe baza cimentului Structo Plus® prin teste realizate în condiții extreme.

  

Image
structo-plus_overlap_ciment-sac.png

 

Beneficiile Structo Plus®

structoplus-icon2.jpg

50% mai putine fisuri

Duraditiv asigura o contractie redusa a betoanelor preparate cu noul Structo Plus, in comparatie cu betoanele obisnuite. Prin urmare, tendinta de fisurare imediat dupa punerea in opera este redusa substantial. Lucrarile sunt mai rezistente in timp si arata mai bine.

structoplus-icon1.jpg

25% rezistenta initiala mai mare

Betoanele preparate cu noul Structo Plus au viteza de intarire mult mai mare. Rezistenta initiala ridicata inseamna flexibilitate mai mare in organizarea santierului si griji mai putine legate de conditiile meteo. Atuuri importante, tinand cont ca fiecare proiect este diferit, unic si plin de provocari.

structoplus-icon3.jpg

15% timp mai scurt de decofrare

Elementele executate cu noul Structo Plus pot fi decofrate rapid, contribuind la accelerarea lucrarilor. Astfel executantul are oportunitatea de a contracta mai multe proiecte, in timp ce beneficiarul isi reduce cheltuielile cu inchirierea cofrajelor si se poate bucura de finalizarea mai rapida a lucrarilor.

 

Performanța climatică a cimentului Structo Plus® 

 

Image
structo-plus.png

 

Aplicațiile Structo Plus® 
 

  • Construiești elemente și structuri monolite din beton simplu și beton armat inclusiv în perioadele mai reci, cu luarea măsurilor specifice precizate în reglementările tehnice: fundații, stâlpi, grinzi, planșee, pereți interiori și exteriori, scări etc; 
  • Produse prefabricate mici pentru zidărie (bolțari), placare, pavare etc. 
Ești client Holcim?

Comandă online, prin Holcim Direct - serviciul dedicat clienților Holcim România, disponibil 24/7.
 

Vezi și alte produse din gama de ciment la sac: