StartCasa – aplicația de mobil dezvoltată de Holcim România pentru viitorii proprietari de case - este acum disponibilă și pe iOS

 

Holcim România a dezvoltat StartCasa, prima platformă digitală din România prin care cunoștințele experților în construcții ajung direct la publicul larg și, în special, la viitorii proprietari de case. StartCasa este un proiect Holcim România, care simplifică procesul de informare cu privire la o nouă construcție rezidențială, oferind într-un singur loc, informații  complete şi de calitate, uşor de înţeles şi plăcut de parcurs.

“StartCasa este platforma noastră din mediul digital prin care viitorii proprietari de case sunt conectați la cunoștințele experților de care au nevoie pentru a-și construi casa mult visată. Astfel, creștem pas cu pas o comunitate care ne împărtășește viziunea - pentru ca România să construiască mai bine.”, a declarat Sofiane Benmaghnia, CEO Holcim România

Construită sub forma unei aplicații de mobil, StartCasa oferă informații structurate pentru cei aflați în procesul de documentare, planificare sau construire a unei case. Aceasta a fost lansată ianuarie 2017 și a fost descărcată de peste 82.000 de ori, iar acum este disponibilă și pentru utilizatorii de smartphone-uri care operează cu sistem iOS.

“Noi credem că orice proiect trebuie să fie în primul rând despre oameni. StartCasa există pentru a creşte, împreună cu beneficiarii, calitatea, confortul şi siguranţa caselor construite în România. Aceasta este misiunea pe care ne-o asumăm.”, a declarat Vlad Ungureanu, Manager Proiect StartCasa.

Pornind de la alegerea terenului potrivit pentru casă și până la amenajarea grădinii, aplicația ghidează utilizatorul pas cu pas în procesul de construcție. Conținutul este creat de o echipă extinsă de experți, precum arhitecți, ingineri proiectanți, ingineri constructori, meșteri și consultanți imobiliari sau financiari, alături de echipa StartCasa.

Fiecare dintre cele nouă etape de construcție din aplicație integrează conținut relevant în peste 80 de ghiduri. Utilizatorii găsesc, de asemenea, în aplicație exemple de bune practici în domeniu, avantaje și dezavantaje pentru diferite soluții de construcție propuse, precum și sfaturi practice din interviuri cu specialiști în domeniu. Aplicația este un instrument care oferă viitorului proprietar al casei control în procesul de construcție și nu înlocuiește necesitatea specialiștilor în ridicarea unei case.

StartCasa este disponibilă gratuit în Google Play pentru Android, cât și în App Store pentru iOS.

 

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei la și pagina de Facebook.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.