ȘCOALA TEHNICĂ HOLCIM ROMÂNIA PREGĂTEȘTE URMĂTOAREA GENERAȚIE DE TALENTE

 

La Holcim ne angajăm să dăm puterea oamenilor noștri, să creăm valoare comună și să înălțăm bunăstarea comunităților din întreaga lume.

Uneori putem îndeplini acele obiective dintr-o dată, ca și în cazul noii Școli Tehnice Holcim, cu sediul în Aleșd, România, care s-a deschis în octombrie 2021. Acest program excepțional își propune să culeagă talente din industria construcțiilor, oferind educație gratuită pentru douăzeci de absolvenți de liceu care se vor alătura apoi companiei noastre după terminarea studiilor.

Dezvoltată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Alexandru Roman, Școala Tehnică Holcim este recunoscută de Ministerul Muncii și Educației din România. Studenții vor beneficia atât de orele teoretice, cât și de cele practice, care îi vor pregăti pentru cariere de lucru cu ciment, prefabricat și beton gata preparat.

"Școala Tehnică Holcim este un proiect foarte important pentru noi. Pregătim o nouă generație de specialiști în industria construcțiilor, care ulterior ne vor deveni colegi. Le doresc mult succes și aștept cu nerăbdare să-i văd ca parte a echipei Holcim." 

BOGDAN DOBRE| CEO HOLCIM ROMÂNIA GROUP ȘI ȘEF DE PIAȚĂ MOLDOVA

Daniel Pup, student la Școala Tehnică Holcim: „Am aplicat la această școală pentru că vreau să învăț cât mai multe despre ciment – o industrie a viitorului – cu rezultate excelente, sper!”

Toate cheltuielile studenților vor fi suportate integral de Holcim România pe parcursul cursului de doi ani. După terminarea studiilor, Holcim România îi va integra pe tinerii absolvenți în echipă. Scopul nostru este să atragem mai multe tinere talente într-o industrie în care acestea pot accelera tranziția lumii noastre către un viitor „Net zero” și mai incluziv.