Betoane

Betoane - solutii integrate de la Holcim

Pentru ca Romania sa construiasca mai bine.

Betonul este baza unui mediu construit sigur, durabil si rezistent la schimbarile climatice si la provocarile lansate de cresterea urbanizarii. Este un material obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate si apa, combinand proprietati precum durabilitatea, rezistenta, versatilitatea si unicitatea.

In prezent, Holcim Romania realizeaza acest material in 15 statii ecologice prezente la nivel national. Aceste statii, automatizate si performante, sunt proiectate si construite pe baza tehnologiilor de ultima ora. Ele permit atingerea unor performante inalte privind productivitatea, obtinerea de produse cu calitate controlata si constanta, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca precum si respectarea normelor de mediu.

 
 

Datorita indelungatei experiente de cercetare in laboratoarele sale, corelata cu efortul sustinut din centrele tehnice si departamentele logistice, compania Holcim ofera produse personalizate si de inalta calitate pentru orice tip de proiect.

Fie ca este vorba despre diversitatea tipurilor de betoane uzuale sau gama extinsa de betoane speciale, toate betoanele Holcim sunt triplu certificate ISO si certificate BES 6001.

Expertii Holcim Romania iti stau la dispozitie cu solutii adaptate tuturor nevoilor si provocarilor in domeniul constructiilor.

 
 
 

Prin efortul lor de echipa, dezvolta permanent si asigura un portofoliu extins de produse performante si inovatoare, integrate cu servicii complexe ce imbunatatesc semnificativ experienta celor implicati in proiecte de constructii.

Alaturi de cele mai inovatoare solutii in betoane, Holcim Romania iti ofera:

• Servicii de transport si livrare in santier, la timp si in conditii de siguranta precum si optiunea de inchiriere de echipamente de punere in opera a betonului
• Servicii de consultanta tehnica si asistenta din partea specialistilor sai
• Servicii dedicate de rentabilizare a investitiilor in cazul achizitiei de betoane speciale - prin evaluarea proiectului, reducerea costurilor si calculul beneficiilor, precum si servicii de punere în opera printr-o retea de aplicatori pregatiti conform standardelor de calitate Holcim

Holcim Romania ridica constant standardele in domeniul constructiilor, anticipeaza nevoile clientilor si utilizatorilor sai finali, propunand solutii care raspund celor mai variate nevoi.

Alaturi de echipa de betoane Holcim Romania construiesti responsabil, cu profesionalism, in termen foarte scurt si optim din punct de vedere economic.

 

Mai multe informatii utile despre betoane

Betonul este un material compozit obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate si apa. Holcim realizeaza acest amestec in statii ecologice, automatizate si performante si il transporta la locul unde se realizeaza constructia.
Este un material cu costuri scazute pe tona de incarcare statica, este usor de utilizat si necesita cheltuieli mici de intretinere.
Din punct de vedere ecologic, producerea si transportul betonului necesita o energie totala mai mica decat multe alte materiale de constructii.
In prezent, Holcim (Romania) SA ofera clientilor sai betoane din 15 statii ecologice, proiectate si construite pe baza tehnologiilor de ultima ora, care permit atingerea unor performante superioare privind urmatoarele aspecte: productivitate, produse de calitate controlata si constanta, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca, respectarea normelor de mediu.