One Verdi Park - cele mai înalte turnuri gemene rezidențiale din București, realizate cu soluții agile Holcim

 

One Verdi Park, un complex cu design contemporan și finisaje premium, compus din două clădiri eficiente, sustenabile și durabile.  

PROVOCAREA

Constructorul a urmărit la One Verdi Park ca cele mai înalte turnuri gemene rezidențiale din București să confirme că responsabilitatea și sustenabilitatea reprezintă principalele valori care conturează modul de viață promovat de companie. 

SOLUȚIA

Pornind de la soluția specială din gama de betoane Premium, Agilia, Holcim a dezvoltat pentru acest proiect un beton autocompactant cu contracții reduse, adaptat nevoilor proiectului. Holcim a livrat pentru acest proiect și betoane speciale din gama Ultra, pentru fundații speciale, cu permeabilitate redusă și betoane de înaltă performanță. O altă soluție Holcim utilizată în acest proiect este ȘapaBet®, un liant special pentru șape, care face ca șapa să fie ușor de întins, scurtează timpul de execuție, asigurând în același timp obținerea de suprafețe închise, rezistente la factori externi. Soluția ȘapaBet® a fost pusă în operă de către Confas.