One Timpuri Noi: design contemporan cu soluții Holcim

 

Cu un design contemporan elegant, materiale durabile și finisaje de înaltă calitate, One Timpuri Noi păstrează cadența celorlalte construcții rezidențiale One, care oferă comunității unități locative eficiente energetic, cu o calitate excelentă a mediului interior și cu toate avantajele aferente clădirilor verzi.

PROVOCAREA

Pentru acest proiect constructorul a utilizat și soluții care să faciliteze estimarea, gestionarea și optimizarea consumului de material, care să asigure reducerea pierderilor la minim și care să reducă dependența de prezența utilităților în șantier (apă, electricitate). 

SOLUȚIA

Holcim a livrat proiectului betoane speciale din gama Ultra, betoane care diminuează riscul infiltrării apei și influențează decisiv durabilitatea și mortare Morpla, fabricate în stația de betoane și livrate direct în șantier, unde pot fi stocate în containere de diferite capacități în vederea utilizării imediate sau în următoarele 48 ore. Acestea oferă un interval de timp suficient pentru executarea corectă a lucrării și nu necesită tehnici și echipamente speciale pentru aplicare.

REZULTATUL 

Dezvoltarea va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și de toate avantajele clădirilor verzi: materiale durabile, eficiente energetic, instalații eficiente ce reduc poluarea aerului și asigură o calitate excelentă a mediului interior.