Impreuna pentru comunitate

 

De-a lungul existentei sale, Grupul Holcim s-a bazat in primul rand pe oameni. In cultura organizationala a companiei, omul reprezinta piatra de temelie pentru sustinerea principiilor, strategiei si obiectivelor de afaceri. Secretul longevitatii si stabilitatii Grupului rezida in echipe omogene, bine pregatite si motivate, care au forta de a schimba mentalitati si realitati. Iata motivul pentru care 2012 s-a derulat sub umbrela cauzei „Impreuna pentru comunitate”.

Pe tot parcursul anului 2012, angajatii Holcim din toate colturile lumii au muncit pentru minim o zi ca voluntari in programe sociale cu scopul de a insuma, prin timpul petrecut in actiuni de solidaritate, cel putin 100 de ani. Acesta este un cadou simbolic oferit de echipa Holcim comunitatii globale in semn de recunostinta fata de suportul si sprijinul oamenilor, de-a lungul timpului.

Holcim Romania se alatura celor peste 80.000 de angajati Holcim din toata lumea in initiativa de a reda comunitatii globale 100 de ani de voluntariat prin actiuni de responsabilitate sociala.

Incepand cu luna aprilie 2012, Holcim Romania a dat startul unei campanii de voluntariat in care cei peste 1000 de angajati ai companiei au implementat solutii concrete pentru nevoile reale ale comunitatilor din orasele Bucuresti, Chitila, Alesd, Brasov, Campulung, Cluj Napoca, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Turda. Angajatii Holcim s-au implicat in reabilitarea de drumuri, reconstructia de spatii de joaca, in plantari de copaci sau curatari ale unor zone de interes public.