Holcim numește un nou director la conducerea fabricii de ciment din Câmpulung

 

București, 14 iulie 2023 - Începând cu luna mai a acestui an, Holcim a numit un nou director la conducerea fabricii de ciment din Campulung.

Image
fabrica-de-ciment-holcim-campulung.webp

 

Cornel Banu, Directorul Fabricii de Ciment Câmpulung timp de șase ani, a fost promovat începând cu luna ianuarie a acestui an în rolul de Director Industrial Holcim România & Republica Moldova, coordonând activitatea fabricilor din Aleșd, Câmpulung, Adjud, Turda și Rezina (Republica Moldova), asigurând astfel o platformă comună pentru creșterea performanței și susținerea proiectelor de dezvoltare planificate în următorii ani. În cei peste șase ani la conducerea fabricii, Cornel a reușit să propulseze fabrica de ciment Câmpulung în topul fabricilor de ciment Holcim de la nivel european și global, în ceea ce privește performanțele și tehnologiile implementate.


Funcția de director al fabricii de ciment Câmpulung este preluată de Claudiu Anghel, care a ocupat până în prezent funcția de Manager de Mentenanță și coordonator al proiectelor de investiții. Claudiu este muscelean și are o experiență de peste 25 de ani în compania Holcim, din care 10 ani a lucrat în echipe și proiecte internaționale din cadrul companiei, în țări precum Azerbaidjan și Slovacia. În toată această perioadă a dobândit o expertiză solidă în proiecte de dezvoltare și de creștere a performanței pentru diverse segmente de business Holcim.

 

Image
cornel-banu-director-industrial-holcim-romania-si-republica-moldova.jpg

 

 

 

Cornel Banu, Director Industrial Holcim România: „Conducerea fabricii de ciment Câmpulung a fost una dintre cele mai provocatoare și mai pline de satisfacții experiențe din cariera mea, iar noul rol îmi va oferi cu certitudine noi obiective în parcursul meu profesional. Numirea lui Claudiu, un profesionist desăvârșit, la conducerea fabricii este un pas natural în evoluția operațiunilor fabricii și a carierei sale. Îi urez succes în noul său rol și în realizarea obiectivelor pe care și le propune!”. 


 

 

 

Image
claudiu-anghel-director-fabrica-holcim-ciment-campulung.png

 

 

Claudiu Anghel, Director Fabrica Holcim Ciment Câmpulung: „Îmi doresc să continuăm să livrăm aceleași rezultate importante la nivelul fabricii de ciment Câmpulung și în perioada următoare și să contribuim la transformarea operațiunilor în unele cât mai sustenabile. Totodată vom continua să avem grijă de dezvoltarea și siguranța angajaților noștri și să ne implicăm în sprijinirea comunității locale”.

 

 

 


Din acest rol, Claudiu va avea misiunea de a coordona și gestiona activitatea fabricii de ciment Câmpulung, în vederea creșterii performanței operaționale și a asigurării unui mediu de lucru sigur pe termen lung, contribuind totodată la realizarea cu succes a obiectivelor fabricii de ciment și la pregătirea pentru un viitor sustenabil. Una dintre prioritățile sale va fi decarbonizarea procesului de producție prin reducerea emisiilor de CO2.


Cei doi vor continua, din noile roluri, să contribuie la succesul fabricii de ciment Câmpulung, în bună vecinătate cu comunitatea locală.


În ultimii șase ani, Holcim a realizat în comunitățile din Valea Mare Pravăț, Stoenești, Boteni și Câmpulung investiții în proiecte în valoare de peste 1 mil. euro, contribuind la dotarea laboratoarelor de informatică și științe din școli, modernizarea sălilor de clase, susținerea spitalelor cu aparatură performantă, dar și crearea de locuri de joacă pentru copii.