ECOPlanet. Cimentul verde

 

NOUA GENERAȚIE DE CIMENT CU EMISII REDUSE DE CO2

 

Lumea se transformă sub ochii noștri: viața noastră este remodelată de tehnologiile digitale și de numeroase provocări neanticipate, spațiile de lucru și de locuire se schimbă, nevoile sunt redefinite pentru întreaga comunitate urbană. Oamenii își reconsideră prioritățile, își modifică stilul de viață dar împărtășesc o puternică dorință comună: creșterea constantă a calității vieții.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei dorințe absolut firești, Grupul Holcim România a dezvoltat ECOPlanet - cimentul verde de înaltă performanță, cu peste 30% reducere de emisii de CO2. Utilizarea acestei soluții inovatoarea oferă tuturor posibilitatea de a construi cu grijă pentru natură și cu responsabilitate față de generațiile actuale și viitoare.

Descarcă broșura ECOPlanet

Performanța climatică a produsului

Image
ecoplanet-extra-holcim_etichete_sustainability_final_ro_2023-01.jpg

ECOPlanet

ECOPlanet este un ciment de clasă climatică A, cu peste 30% reducere a emisiilor de CO2. Utilizarea acestui ciment conferă proprietăți îmbunătățite ale lucrabilității, compactității și aspectului suprafețelor betoanelor, timpului de punere în operă și aderenței mortarelor, răspunzând astfel cerințelor complexe ale utilizatorilor.

ECOPlanet PLUS

ECOPlanet Plus este un ciment de clasă climatică A, cu peste 30% reducere a emisiilor de CO2.
Dezvoltat pentru utilizarea în special în elemente masive și într-o gamă largă de condiții de expunere, cimentul ECOPlanet Plus asigură îndeplinirea tuturor condițiilor de rezistență și durabilitate.

ECOPlanet Extra

ECOPlanet Extra este un ciment de clasă climatică A, cu peste 40% reducere a emisilor de CO2. Durabilitatea superioară, chiar și în condiții de expunere la medii intens agresive, și impactul climatic scăzut asupra mediului, recomandă ECOPlanet Extra ca soluție ideală pentru construcțiile proiectate să reziste peste generații.