Misiunea noastra

 

Propunem perspective noi în felul în care se construiește, pentru a crea o lume care este:
Mai verde: Prin amprenta scăzută de emisii de CO2 și economie circulară
Mai inteligentă: Prin inovație și digitalizare
Pentru toți: Contribuind la bunăstarea tuturor

 

VIZIUNE
Ne angajăm să oferim soluții mai bune pentru a construi visele oamenilor și viitorul planetei.

 

MISIUNE
Suntem un partener de drum lung pentru cei care au nevoie de materiale de constructii performante si in armonie cu mediul înconjurător. Suntem pionierii exigenți ai unei industrii pe care vrem și putem să o modernizăm continuu pentru a asigura clienților noștri garanția unor proiecte eficiente și durabile. Mai presus de orice, ne defineste pasiunea si curiozitatea.

 

holcim misiunea noastra

 

Pentru a face față provocărilor cu care se confruntă planeta, avem datoria să ne implicăm și să ne adaptăm activitatea și soluțiile de construire în acord cu cerințele pentru un viitor sustenabil. Acesta este motivul pentru care construim un mediu de lucru tot mai performant.

Un loc în care siguranța este pe primul loc, colaborarea contează, iar dezvoltarea este prețuită. Un loc în care oricine poate găsi soluții, poate fi creativ și inovator. Cu oameni care împărtășesc dorința noastră de a îmbunătăți continuu produsele și soluțiile oferite.

Perspectivele oamenilor noștri ne-au ajutat să construim un cadru solid, care reflectă o cultură organizațională unică, accentuează punctele forte ale brandului și creează o punte între prezent și viitor.


I. VALORI 

Lucrăm în parteneriat cu actorii industriei construcțiilor pentru a reduce impactul asupra mediului. Utilizăm resursele naturale în mod sustenabil.
 

Strategia noastră se bazează pe obiective bine stabilite care vizează îmbunătățirea vieții tuturor.


II. CURIOZITATE


Căutăm permanent noi soluții și metode de a îmbunătăți modul în care ne desfășurăm activitatea. 

 

III. PERFORMANȚĂ

 

Ne depășim întotdeauna limitele de performanță, urmărind permanent să aducem beneficii semnificative în viața tuturor. Ne concentrăm pe reușite și păstrăm un nivel ridicat de performanță prin pasiune și implicare continuă.  

 

IV. GRIJA PENTRU OAMENI

 

Cultura companiei noastre este orientată către oameni. Ne concentrăm pe bunăstarea angajaților noștri, asigurându-le un mediu de lucru propice dezvoltării, avem o relație strânsă cu partenerii și colaboratorii noștri și ne implicăm în îmbunătățirea vieții comunităților din care facem parte. 
 

V. INCREDERE

 

Încrederea reprezintă baza tuturor acțiunilor noastre și premisa succesului nostru. Ne asumăm cu încredere promisiunile și oferim certitudini, dovedind permanent că merităm încrederea care ni se acordă. 

 

VI. COLABORARE

 

Lucrăm împreună, învățăm unii de la alții, reușim împreună. Ne asigurăm că se păstrează un mediu de bunăînțelegere, respect și încredere. 
 

VII. INOVAȚIE

 

Inovația stă la baza activității noastre. Încurajăm gândirea creativă care conduce la soluții practice pentru provocările din industrie și gândim dincolo de bariere pentru a crea avantaje concrete pentru clienții noștri.