CONSTRUIREA PROGRESULUI CA FEMEI ÎN ȘTIINȚĂ LA HOLCIM

 

Holcim oferă femeilor oportunităț i interesante în știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM). Aici puteți contribui prin lansarea de pionierat a inovațiilor care conduc la performanță, circularitate și neutralitatea carbonului de-a lungul lanțului nostru valoric.

 

Holcim Global Webinar: Ziua Internațională a Femeii în Știință

 

Vă invităm să auziți ce au de spus unele dintre femeile noastre din programul Constructorii progresului în STEM despre modul în care și-au pus pasiunea și expertiza să lucreze aici la Holcim:

"Știința se află în centrul misiunii noastre de a construi un viitor net zero și știm că nu ne putem atinge obiectivele fără potențialul uriaș pe care îl reprezintă femeile, aducând diversitate noii gândiri."

MAGALI ANDERSON| OFIȚER SEF PENTRU DURABILITATE ȘI INOVAȚIE

"Am fost întotdeauna atrasă de domeniul construcțiilor și încurajată să urmez o carieră în industrie de către tatăl meu, care lucra pe șantiere. Sunt foarte mândră să lucrez la Centrul de Inovare Holcim la proiectul Airium pentru a propune o soluție robustă, durabilă și continuă pentru izolarea planetei noastre."

LORNA PAGNINI| INGINER CERCETARE, FRANȚA

"Decarbonizarea este oportunitatea timpului nostru. Plantele de mâine joacă un rol vital în atingerea neutralității carbonului. De la aplicarea electrificării la inovații digitale și de proces, soluțiile noastre maximizează performanța, circularitatea și reduc CO₂. Sunt mândră să colaborez cu liderii noștri de pionierat și cu colegii industriali talentați la nivel global pentru a realiza Plantele de Mâine și pentru a duce site-urile și produsele noastre la nivelul următor. " 

ROZE WESBY| ȘEFUL PLANTELOR DE MÂINE, ELVEȚIA

"Când mi-am început cariera ca tânăr inginer în urmă cu peste 15 ani, nu am visat niciodată că voi putea într-o zi să lucrez în domeniul sustenabilității, ajutând industria materialelor de construcții să reducă emisiile de carbon și să contribui la reducerea impactului industriei asupra mediului."

STEPHANIE VOYSEY| MANAGER SENIOR DE DURABILITATE, WCAN / CANADA

"„Plantele de Mâine” echipează Holcim să producă produse durabile și să accelereze economia circulară. Este încurajator să fac parte din echipa care conduce implementările de la site-ul meu, care sunt avansate din punct de vedere tehnologic, au ca rezultat câștiguri de eficiență operațională și sunt eficiente din punct de vedere al carbonului. Sunt mândră că fac parte din dezvoltarea progresului cu echipa mea și sunt încă în căutarea de a motiva mai multe fete să se alăture Femeilor STEM. Indiferent de antecedente, de unde vii, toți avem un rol de jucat la Holcim."

MILICENT SIWELE| MANAGER DE PROCES ȘI MEDIU, AFRICA DE SUD

"Îi sunt recunoscătoare companiei Holcim pentru numeroasele oportunități pe care mi le-a oferit de a crește în STEM și de a face diferența. În prezent, sunt ofițerul de mediu al fabricii, unde pot lucra cu comunitățile noastre, guvernul și părțile interesate externe în eforturile de a avea grijă de mediu în operațiunile noastre. Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult este programul nostru de bune practici. Ajută la asigurarea conformității cu reglementările de mediu și la gestionarea protecției naturii."

MICHELLE TRAZONA| OFIȚER DE MEDIU, FILIPINE

"Când m-am hotărât să mă alătur companiei Holcim Argentina în urmă cu 16 ani, aveam un singur obiectiv în minte, și anume să creez o lume mai bună, nu numai pentru mine, ci și pentru generațiile viitoare. La Holcim simt că în fiecare zi contribui la acest vis, mai ales acum că sunt mama a patru copii. Anul trecut, Holcim Argentina a decis să ne oficializeze angajamentul față de diversitate prin semnarea Principiilor de abilitare a femeilor ONU și a fost un pas crucial pentru a consolida eforturile de a continua promovarea unei culturi diverse și incluzive."

CECILIA GLATSTEIN| HR DIRECTOR ARGENTINA

Recunoscută ca fiind o companie în top Forbes care susține femeile, Holcim este semnatară a principiilor ONU pentru abilitarea femeilor și are diversitatea și incluziunea în centrul Strategiei sale 2025: Accelerarea creșterii verzi.

Alăturați-vă nouă în #ConstruireaProgresului pentru oameni și planetă. Aruncați o privire la angajamentul nostru față de sustenabilitate și descoperiți rolurile din cadrul afacerii, inclusiv la Centrul nostru de inovare Holcim.