Primăria Aleșd și Holcim România redeschid Sala de Sport ”Arena Sportivă Aleșd”

 

Image
sala_2.jpg

Primăria Aleșd și Holcim România au redeschis astăzi Sala de Sport ”Arena Sportivă Aleșd” în urma încheierii proiectului ce s-a desfășurat pe parcursul a doi ani și a unei investiții comune de peste 150.000 euro.

Proiectul a presupus extinderea suprafeței cu 350mp și amenajarea sa, reabilitarea vestiarelor și a grupurilor sanitare, amplasarea unei tabele electronice de marcaj și extinderea sistemului electric. De acest spațiu vor beneficia echipele de handbal și fotbal locale, precum și cei aproximativ 2.500 de elevi din comunitate. De asemenea, sala de sport va găzdui antrenamentele și meciurile echipei ”Handbal Club 2003 Aleșd”, echipă recunoscută la nivel național în competițiile de specialitate.

„Colaborarea cu SC HOLCIM SA ALEȘD poate fi descrisă ca un parteneriat solid, bazat pe încredere și pe convingerea că împreună putem implementa unele dintre cele mai frumoase proiecte. Apreciem în mod special preocuparea companiei de a investi în comunitatea noastră. Implementarea acestui proiect cu ajutorul SC HOLCIM SA reprezintă un pas important pentru domeniul sportului românesc. La nivel local, dorim promovarea echipei de handbal în liga a 2-a, iar acest lucru nu se putea realiza decât prin asigurarea unor condiții adecvate de practicare a acestui sport. Mulțumim Holcim pentru parteneriat și pentru ajutorul  acordat an de an comunității orașului Aleșd”, a declarat Ioan Todoca, primar al orasului Aleșd, județul Bihor.

Image
sala_1.jpg


Din totalul sumei investite, Holcim România a contribuit cu aproximativ 42.000 euro, sponsorizarea constând în șapă autonivelantă, marcaje pentru patru terenuri de sport, achiziționarea covorului de PVC pentru suprafața de joc precum și instalarea și amenajarea tribunelor de 100 de locuri.

”Felicităm primăria Aleșd pentru inițiativa de a renova un spațiu atât de important și de necesar pentru întreaga comunitate. O viață sănătoasă implică mișcare constantă, lucru pe care îl încurajăm atât în rândul angajaților Holcim România, cât și în rândul partenerilor noștri. Iar prin intermediul parteneriatului de lungă durată cu primăria Aleșd, reușim să sprijinim astfel de proiecte care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții oamenilor din localitate”, a adăugat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă Holcim România.

Sala de sport ”Arena Sportivă Aleșd” este situată pe strada Arena Sportivă nr. 6 și oferă spații special amenajate pentru practicarea handbalului, tenisului de câmp, baschetului, voleiului și a fotbalului. De asemenea, întreaga comunitate poate beneficia de spațiu, acesta fiind disponibil pentru închiriere cu o programare prealabilă.