Mădălina Gogorici preia funcția de Manager Securitate și Sănătate în Muncă în cadrul Holcim România

 

Mădălina Gogorici s-a alăturat Holcim Romania, preluând din luna august funcția de Manager Național de Securitate și Sănătate în Muncă – poziție nou înființată în cadrul companiei. Cu o experiență de 20 de ani în domeniul industrial, Mădălina coordonează implementarea programului de management în ceea ce privește sănătatea și securitatea și activitățile de profil în fabricile și locațiile Holcim România, pentru aproximativ 800 de angajați.

Image
csm_madalina_gogorici_manager_ssm_holcim_romania_w.jpg

Ea este absolventă a Facultății de Chimie din cadrul Universității București, licențiată în Biochimie, și deține o diplomă de masterat în Ecologie și Dezvoltare Sustenabilă. Anterior poziției din Holcim România, a deținut diferite funcții de manager de sănătate, siguranță și mediu în cadrul unor mari companii din industria de petrol și gaze. Din aceste poziții a obținut performanțe semnificative în gestionarea politicilor de sănătate și siguranță într-un mediu exigent.

„Sunt fericită să mă alătur echipei Holcim România, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul producției materialelor de construcții. Îmi propun să contribui la dezvoltarea unei culturi armonioase, bazate pe înțelegerea profundă și personală a faptului că siguranța în muncă este o alegere și o acțiune individuală, făcută în fiecare moment, atât la lucru cât și acasă.” a declarat Mădălina Gogorici, Manager Securitate și Sănătate în Muncă Holcim România.

 „Acordăm cea mai mare importanță Securității și Sănătății, implicând în această arie nu doar angajații noștri, dar și clienții, furnizorii, partenerii și comunitățile locale. Avem ambiția de a contribui la îmbunătățirea continuă a acestor standarde în România. Este un efort de echipă și sunt convins că experiența și viziunea Mădălinei vor contribui la atingerea obiectivului nostru: Zero accidente”  a declarat Sofiane Benghmania, CEO Holcim România.

 

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A., care activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei la și pagina de Facebook.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.