Holcim România lansează gama completă de ciment la sac

 

Holcim România lansează gama completă de ciment la sac, ce include mărcile Structo Plus, Blanco Plus, ȘapaBet, Structo, ExtraDur 52, Tenco.

Image
holcim_romana_gama_completa_de_ciment_la_sac.jpg

Odată cu lansarea gamei complete, clienții Holcim beneficiază de cea mai extinsă ofertă de cimenturi cu un nivel ridicat de calitate, pentru orice aplicații, de la structuri armate, produse prefabricate, beton decorativ, șape, zidărie, tencuială, până la alte aplicații uzuale.

Noua gamă pune accentul pe calitatea produselor și aduce o serie de noutăți în ceea ce privește ambalajul, creat special pentru a face mai ușoară identificarea soluției potrivite pentru fiecare aplicație din domeniul construcțiilor.

„Prin designul unic oferim beneficiarilor informații clare despre avantajele utilizării fiecărui produs în aplicația pentru care a fost dezvoltat. Procesul a început odată cu lansarea Structo Plus cu Duraditiv, în 2017. Răspunsul pieței ne-a încurajat să continuăm să imbunătățim nu doar cimenturile pe care le oferim ci și modul în care comunicăm la raft cu clienții și beneficiarii produselor noastre” explică Cristina Mocanu, Marketing Manager Holcim.  

Astfel, compania își consolidează poziția de producător ce oferă cel mai extins portofoliu de ciment la sac pe piața materialelor de construcții din România.

 

Pentru fiecare aplicație există o soluție Holcim dedicată:

  • Structo Plus cu Duraditiv – Primul ciment aditivat la sac din România, pentru elemente structurale: este disponibil în ambalaje de 20 kg și 40kg
  • BlancoPlus – Lucrări decorative și arhitecturale, disponibil la sac de 20 kg
  • ȘapaBet – Ciment special pentru șape
  • Structo – Aplicații uzuale multiple
  • ExtraDur 52 – Ciment pentru betoane extra dure
  • Tenco – Liant aditivat de calitate superioară pentru mortarele de zidările și tencuială
     

Cimenturile sunt dezvoltate de specialiștii Centrului Tehnic Holcim și produse la Aleșd și Câmpulung, în cele două fabrici ale companiei și ulterior distribuite la nivel național.

Noua gamă de saci este disponibilă în punctele de vânzare începând cu data de 2 aprilie 2018.