Holcim lansează BCA-ul Performo, un produs realizat cu tehnologie de ultimă generație


București, 3 iulie 2023 - Holcim, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din România, în urma unei investiții majore în fabrica de BCA de la Adjud, își mărește portofoliul de produse prin lansarea noului BCA Performo, începând cu 3 iulie.

Image
vizual-holcim-performo-bca.webp


BCA-ul Somaco va fi înlocuit cu BCA-ul Performo, produs cu o tehnologie de ultimă generație, care asigură un standard de calitate înalt noului produs, reflectat în performanța și beneficiile acestuia. Tehnologia „Artă și Precizie” a BCA-ului Performo este dată de precizia dimensională și un finisaj superior al suprafețelor și muchiilor noului BCA.


Totodată, pentru a contribui la eficientizarea și creșterea productivității în procesul de construire, compania lansează Sistemul performant de zidărie termoizolantă, cu Holcim Performo BCA și TectorPlast 130 BCA.

 

Image
bogdan-dobre-ceo-holcim-romania_.webp


 

„Holcim contribuie la construirea unor orașe mai verzi prin investiții care să permită producția de materiale de construcție care optimizează consumul de energie, reduc consumul de resurse, au impact scăzut asupra naturii și transformă clădirile în spații durabile. Performo BCA și sistemul performant de zidărie termoizolantă de la Holcim sunt dovada promisiunii noastre de a transforma produsele noastre în soluții pentru dezvoltarea armonioasă a mediului construit. Investim, dezvoltăm și lansăm produse noi astfel încât clienții noștri să aibă siguranța performanței și durabilității”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim România și Market Head Moldova.


 

Performo BCA, prin caracteristicile sale, contribuie la creșterea eficienței energetice și a gradului de izolare fonică, este ușor de utilizat, mult mai economic, rezistent la foc, durabil și prietenos cu mediul înconjurător, contribuind totodată și la reducerea amprentei de CO2.


Tot anul acesta, sub o nouă identitate vizuală, Holcim a lansat un model de decarbonizare a construcțiilor, construit pe patru piloni, de la operațiuni durabile, la stimularea economiei circulare în procesul de construcție, în martie fiind lansat un alt produs parte din viziunea de a deveni o companie mai sustenabilă, ECOPlanet PLUS, cimentul aditivat performant cu emisii reduse de CO2, în ambalaj sac.