Construim o lume mai sănătoasă împreună

 

Image
jan_jenisch.jpg

 

COVID-19 schimbă felul în care trăim și în care lucrăm din mai multe perspective.

Pe măsură ce piețele se redeschid treptat în întreaga lume, ne dezvoltăm producția pentru a ne sprijini clienții în cel mai bun mod și pentru a ajuta economia mondială să se redreseze cât mai curând posibil. Facem acest lucru punând construcțiile durabile în centrul acestei redresări.

Construind pe baza acestui angajament, suntem mândri să ne alăturăm mișcării ”Recover Better”, lansată de inițiativa Science Based Targends, Pactul Global al ONU și coaliția We Mean Business pentru a încorpora acțiunile climatice în redresarea economică de astăzi.

LafargeHolcim este vârf de lance în construcțiile cu amprentă scăzută de carbon. De la operațiuni și până la produsele și soluțiile noastre, ne-am angajat să oferim posibilitatea unui mod de trai sustenabil la nivel mondial.

Punând în practică inovația, peste 50% din resursele noastre de cercetare se concentrează pe produse cu amprentă scăzută de carbon, 40% din brevetele noastre fiind în prezent în acest domeniu. Având o abordare circulară, am co-procesat peste 40 de milioane de tone de deșeuri pentru a ne alimenta operațiunile în 2019, susținând, în același timp, un trai curat. Lucrând pe întregul lanț de valoare al construcțiilor, o treime din vânzările noastre din 2019 au provenit din soluții durabile, cum ar fi betoanele noastre cu amprentă de carbon neutră, lansate anul trecut.

În cadrul LafargeHolcim, ne întoarcem la afaceri ferm angajate în a construi o lume mai sănătoasă. Mai mult decât oricând, dorim să demonstrăm că suntem un lider prin conectarea punctelor din această criză de sănătate fără precedent și nevoia unei recuperări durabile.

Vă invităm să ni vă alăturați pentru a reuși să facem o diferență și mai mare!