Aplytec

Aplytec
 

 

Holcim Romania a lansat pe piata locala Aplytec, reteaua de aplicatori profesionisti, prin intermediul careia compania va oferi un nou serviciu – executie de platforme si pardoseli din beton.

Reteaua este formata in prezent din 19 firme de constructii, evaluate si selectate de catre Holcim Romania. Aceste companii agreate Holcim sunt specializate in lucrarile de punere in opera a solutiilor oferite de companie, acoperind aria de pardoseli din beton decorative sau utilitare pentru sectorul rezidential si comercial, cat si pentru cel industrial. Din punct de vedere geografic, Aplytec corespunde cu dispunerea la nivel national a celor 13 statii ecologice de betoane ale Holcim Romania, respectiv in judetele Prahova, Dolj, Brasov, Sibiu, Mures, Cluj, Bihor, Satu Mare, Timisoara si Municipiul Bucuresti.

Prin lansarea retelei Aplytec, Holcim Romania introduce noi solutii si servicii profesionale in turnarea si finisarea betonului pentru sectorul local al constructiilor, confruntat cu un deficit  de forta de munca specializata. Astfel, Holcim Romania isi extinde aria de activitate, preluand nu numai rolul de furnizor de materiale de constructii, ci si de executant, direct implicat in proiecte, ceea ce garanteaza calitatea solutiilor si a serviciilor folosite.