Ansamblul rezidențial One Mircea Eliade, certificat Green Homes, dezvoltat cu soluții Holcim

 

Parte din dezvoltarea multifuncțională premiată internațional pentru sustenabilitate One Floreasca City, One Mircea Eliade reprezintă componenta rezidențială ce cuprinde trei clădiri cu unități locative, beneficiind de vederi spectaculoase asupra Lacului și Parcului Floreasca. 

PROVOCAREA

Complexitatea deosebită a proiectului a fost dublată de presiunea timpului, într-o veritabilă cursă contra-cronometru cu termene de execuție foarte strânse. 

SOLUȚIA

Holcim a livrat constructorului soluții inteligente sub forma a nu mai puțin de cinci tipuri de betoane: betoane din gama Ultra (betoane pentru fundații speciale, betoane cu permeabilitate redusă, betoane cu căldură cu hidratare redusă, betoane de înaltă performanță) și betoane speciale din gama Premium, Agilia. Și toate acestea, prompt, permițând constructorului să se încadreze în termenele dorite. 

REZULTATUL 

Ansamblul rezidențial One Mircea Eliade a obținut pentru cele 247 de unități rezidențiale exclusiviste certificate Green Homes. Iar complexul din care face parte, One Floreasca City, este prima dezvoltare imobiliară românească ce a primit distincția „Best International Sustainable Residential Development 2019-2020” la International Property Awards de la Londra.