Să facem cunoștință

Avem obiective mai înalte decât cele mai înalte clădiri. Vom schimba lumea devenind lider în soluții inovatoare și durabile pentru a construi pentru oameni și planetă. Facem orașele mai verzi, susținem societatea construind pentru viitor, impulsionăm economia circulară pentru a construi mai mult cu mai puțin și lucrăm pentru îmbunătățirea standardelor de viață pentru toți.

Ne angajăm să oferim soluții mai bune pentru a construi visurile oamenilor și viitorul planetei.

Ne angajăm să decarbonizăm construcțiile de-a lungul întregului ciclu de viață, înțelegând că acest lucru este esențial pentru a construi un viitor mai bun.

La Holcim devenim o companie net zero, punând acțiunea climatică în centrul strategiei noastre de a construi pentru oameni și planetă. Holcim a fost prima companie din industria sa care și-a stabilit obiective nete zero pentru 2030 și 2050, validate științific de inițiativa Science Based Targets (SBTi), în calitate de semnatar al inițiativei de limitare a creșterii încălzirii globale sub 1,5°C a ONU.

 

SCOPUL NOSTRU:

Construim pentru oameni și planetă, o lume:

#MAI VERDE - prin amprentă scăzută de emisii de co2 și economie circulară

#MAI INTELIGENTĂ - prin inovație și digitalizare

#PENTRU TOȚI - contribuind la bunăstarea tuturor.

VIZIUNEA NOASTRĂ:

Ne angajăm să oferim soluții mai bune pentru a construi visele oamenilor și viitorul planetei.

MISIUNE STRATEGICĂ DE TRANSFORMARE: 

Decarbonizarea sectorului construcțiilor.

CUM FACEM ASTA? 

Accelerăm dezvoltarea sustenabilă prin soluții verzi.

„Tranziția spre net zero necesită o colaborare fără precedent pe întreg lanțul valoric. Suntem conștienți de rolul nostru în industrie și în lumea în care trăim, astfel încercăm la rândul nostru să ne responsabilizăm colaboratorii, stimulând tranziția la un mediu construit sustenabil prin recomandarea soluțiilor verzi. Iar modelul de decarbonizare asumat arată că ne asumăm să construim o lume mai verde, mai inteligentă, pentru toți.”

Bogdan Dobre| CEO Holcim România & Market Head Moldova

Cum suntem noi

În industria noastră, suntem pionieri ai încrederii. Cultura organizațională Holcim se bazează pe construirea unui viitor în armonie și echilibru cu mediul.

Țelul nostru este să răspundem nevoii continue de modernizare, să îmbunătățim în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, ca în final să oferim clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.

Image
colaborativ.png

 Colaborativ

Facem echipă pentru a aduce valoare pentru toți: parteneri, angajați, comunități. Învățăm împreună unii de la alții, reușim împreună.

Image
performant.png

Performant

Oferim certitudini, îndeplinim ceea ce ne-am propus, cu rigoare în execuție, excelență și responsabilitate. 

Image
pasionat.png

Pasionat

Ne entuziasmează să descoperim soluții mai bune pentru construcții și să ne depășim limitele pentru un impact mai mare. 

Image
cu-impact-pozitiv.png

Cu impact pozitiv

Ne angajăm să punem întotdeauna sustenabilitatea pe primul plan, pentru a construi o lume mai bună pentru oameni și planetă, cu sănătatea, siguranța și mediul ca valori de bază. 

Image
inovator.png

Inovator 

Ne propunem să explorăm noi orizonturi, pentru a crea avantaje concrete clienților noștri.

→ Ne mândrim cu o echipă entuziastă, receptivă care îmbrățișează cu bucurie inovația.

→ Fiecare pas tehnologic înainte ne inspiră și ne încurajează să continuăm. Căutăm mereu noi perspective și noi provocări care să ne ajute la dezvoltarea unor soluții complete în domeniul rezidențial și infrastructură, pentru clădiri de birouri, dar și alte tipuri de construcții.

→ Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure și mai trainice metode prin care putem să evoluăm și să dezvoltăm soluții optimizate.

→ Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim în permanență.

 

Din grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.