Construiesc-singur.ro

 

Construirea unei case este un proiect extrem de complex si desi multe persoane considera ca se pricep la acest lucru, o astfel de initiativa este mult mai complicata decat isi dau seama majoritatea proprietarilor si mesterilor. In plus, posibilele consecinte negative ale unor greseli in executie pot avea consecinte fatale.

Iata de ce in acest context, confirmat si de specialistii Holcim, ne-am dat seama ca exista nevoia unei surse unice de informatii complete, avizate si prezentate pe intelesul tuturor care sa trateze construirea unei case cu tot ce presupune ea. 

Prin www.construiesc-singur.ro Holcim Romania isi doreste sa ofere un ajutor tuturor celor implicati in proiecte de mici constructii civile – proprietari dar si mesteri.

Pe www.construiesc-singur.ro se regasesc informatii detaliate despre
- autorizatiile si avizele necesare intr-un astfel de proiect
- etapele de constructie, de la fundatii si stalpi la tencuieli
- greseli de evitat si sfaturi ale specialistilor
- glosar de termeni si alte informatii utile

In plus, un calculator cu necesarul de liant Tenco, de blocuri de zidarie si de nisip pentru zidarie sau tencuiala si o macheta 3D de casa care faciliteaza accesul in site.

Sectiunea de Contact da utilizatorilor posibilitatea de a intra in legatura cu specialistii Holcim pentru orice intrebare.

Intra acum pe  www.construiesc-singur.ro!