Morpla series

 
holcim045 min

Morpla Series reprezinta o gama de mortare fabricate in statia de betoane, livrate direct in santier, unde pot fi stocate  in containere de diferite capacitati in vederea utilizarii imediate sau in urmatoarele 48 ore. Aceste mortare sunt disponibile in 4 variante in functie de tipul de aplicatie – zidarie sau tencuire si de tipul de suport – caramida sau BCA.

Mortarele Morpla au o formula optimizata, proiectata pe baza incercarilor de laborator si a testelor realizate la diferite tipuri de lucrari pentru asigurarea unei puneri in opera eficiente, obtinerea unei bune aderente la suport si a unei evolutii adecvate a rezistentei pentru reducerea riscului de fisurare.

Producerea mortarelor in statia de betoane, prin intermediul unor procese industriale controlate, reprezinta o garantie a calitatii si a mentinerii proprietatilor, inclusiv a celor corespunzatoare mortarului intarit (de exemplu rezistenta la compresiune), datorita utilizarii de aditivi speciali, a verificarii calitatii materiilor prime si a dozarii corecte a acestora. 

Mai multe detalii in brosura.