Proiecte de Infrastructura

 

In Romania exista o nevoie crescanda de a construi. Romania trebuie sa tina pasul cu progresul si sa raspunda nevoilor continue de modernizare.

Companiile de constructii din Romania au nevoie de:

  • solutii testate
  • timp scurt de executie
  • raport optim calitate/pret
  • suport logistic si tehnic
  • consultanta

Lianti speciali Holcim Romania

Liantii hidraulici speciali Holcim sunt recunoscuti ca fiind cea mai buna solutie pentru lucrarile de infrastructura din Romania inca din 2003. De 12 ani am introdus aceasta inovatie pentru proiecte de infrastructura, ce implica aplicarea unor solutii de stabilizare in situ folosind produse noi cu o comportare mai buna in aplicatii in comparatie cu solutiile classic


Solutiile de stabilizare in situ folosind liantii hidraulici speciali de tip Dorosol si Doroport au fost folosite cu succes in peste 1.000 de proiecte in Romania, pornind de la lucrari de autostrazi si aeroporturi si pana la lucrari mici de drumuri locale si agricole. De asemenea, constructorii halelor industriale si a cladirilor civile de mari dimensiuni au inteles si au folosit avantajele solutiilor pentru infrastructura oferite de Holcim Romania.

Am creat si folosit pentru prima data o solutie dedicata proiectelor de reabilitare a siturilor poluate, astfel incat solutiile folosind Inercem sunt prima optiune pentru proiectele de mediu.


Pentru lucrari geotehnice speciale si injectii am dezvoltat Dorodur, cel mai nou liant special din gama Holcim.