Exploratori de Viitor

 
holcim evp exploratori kv 03

Tu cum îți imaginezi că va arăta viitorul?

Ești pregătit pentru provocările ce te așteaptă? Dacă răspunsul tău este da, noi ți-am pregătit un crash course de leadership, în care depășirea limitelor, comunicarea și autocunoașterea formează temelia acelui „tu din viitor”.


Înscrie-te în programul Exploratori de Viitor, realizat de Holcim împreună cu Fundația Leaders!


Află primul cele mai noi detalii despre programul educațional!

 

Pe cine căutăm?

100 de tineri liceeni din Oradea, Aleșd și Câmpulung-Muscel care să participe la Etapa 1 a programului Exploratori de Viitor, etapă ce are ca element central orientarea în carieră.


Ulterior, 50 dintre aceștia vor putea participa la cea de-a doua etapă. Această ultimă etapă se va desfășura în format hibrid - online și offline - în perioada septembrie - decembrie 2021.

 

Ești la liceu și vrei să găsești răspunsul la întrebarea “Cine sunt eu?“.

Exploratori de Viitor este programul de dezvoltare personală care te va aduce mai aproape de răspuns și te va introduce în universul leadershipului!

 

Care sunt etapele programului Exploratori de Viitor?

Etapa 1: mai - iulie 2021

Etapa 1 cuprinde 2 ateliere de orientare vocațională, un chestionar vocațional oferit de Great People Inside și un eveniment inspirațional de tip “Bibliotecă Vie” în care vei avea oportunitatea să cunoști 10 specialiști din cadrul Holcim.


La etapa 1 vor participa 100 liceeni din Oradea, Aleșd și Câmpulung-Muscel și se va desfășura în întregime online.


Etapa 2: august - decembrie 2021

Toți liceenii care finalizează cu succes Etapa 1 vor avea ocazia să se înscrie în Etapa 2, care are ca puncte centrale leadershipul și autocunoașterea. Astfel, în urma înscrierilor și selecției, vor fi formate 2 grupe de participanți de câte 25 liceeni: o grupă pentru comunitatea din Câmpulung-Muscel și o grupă pentru Oradea-Aleșd.


Etapa 2 implică atât ateliere offline, desfășurate față în față în Câmpulung-Muscel, respectiv în Oradea, cât și ateliere online, desfășurate pe Zoom.

 

Cum te poți înscrie și cum selectăm participanții?

Etapa 1

Prin completarea formularului de înscriere de pe ldrs.me/ExploratoriDeViitor până pe 16 iunie. Formularul este deschis liceenilor din Alesd, Oradea și Câmpulung Muscel.

Participarea este gratuită, iar cei selectați vor primi burse de participare, care acoperă toate costurile programului.


Etapa 2

După finalizarea Etapei 1, la finalul lunii iulie 2021, liceenii participanți vor fi invitați să se înscrie pentru Etapa 2 printr-un formular separat de înscriere, care le va testa abilitățile de leadership, inițiativă, experiența în proiecte anterioare și dorința de dezvoltare personală. După completarea formularului, candidații vor fi invitați la un scurt interviu telefonic, care reprezintă ultimul pas înainte de Etapa 2.


În decursul lunii august 2021 vor fi formate cele 2 grupe de participanți din Oradea-Aleșd, respectiv din Câmpulung-Muscel, iar în septembrie vor fi organizate primele activități din cadrul Etapei 2

 

Înscrie-te până pe 16 iunie la

ldrs.me/ExploratoriDeViitor
 

holcim evp exploratori kv 09