ClicBeton.ro

ClicBeton.ro
 

 

Clicbeton.ro este prima platforma din Romania prin care constructorii sau persoanele fizice pot achizitiona beton online.

Aceasta simplifica procesul de achizitie al betonului si asigura livrarea lui in santier, la timp si in conditii de siguranta, imbunatatind semnificativ experienta celor implicati in proiecte de constructie.

Platforma are scopul de a reduce timpul alocat achizitionarii materialelor de constructie, facand din aceasta o activitate care poate fi desfasurata oricand si de oriunde.

Mai mult decat atat, Clicbeton integreaza consultanta din partea specialistilor Holcim, este intuitiva si usor de utilizat, nefiind necesare experienta in domeniu sau cunostinte tehnice avansate. Astfel, ofera posibilitatea de a cumpara betonul necesar, fara efort:

  • Cumparatorii pot selecta betonul in functie de clasa acestuia sau de proiectul de constructie (ex. fundatie, alee, piscina, garaj, terasa etc.).
  • Procesul de comanda este simplu si eficient: online, in doar cinci pasi.
  • Sunt asigurate servicii adiacente, precum optiunea de a inchiria diverse tipuri de pompe pentru turnarea betonului  in santier.
  • Pretul este flexibil, in functie de intervalul de livrare ales.
  • Un consultant de specialitate sta la dispozitia cumparatorilor de-a lungul intregului proces.

Foarte importanta pentru orice proiect de constructii este optimizarea costurilor. Cumparatorii beneficiaza de avantajul unui pret flexibil pe platforma clicbeton.ro. Pretul, care include contravalorea betonului, a transportului si al pomparii – acolo unde este cazul - variaza in functie de zilele si intervalul de livrare selectate. Cumparatorul beneficiaza de transparenta totala si poate opta pentru intervalul de livrare care se potriveste cel mai bine bugetului si nevoilor proiectului sau de constructie.

Ca metoda de plata, utilizatorii platformei au mai multe optiuni, avand la dispozitie plata prin card, transfer bancar sau in numerar direct in statia de betoane.

Produsele si serviciile Clicbeton.ro acopera proximitatea statiilor ecologice de betoane ale Holcim Romania din Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Craiova, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timisoara.