Andreia Necula - Manager Calitate, Fabrica de Ciment Campulung

 

Intotdeauna mi-a placut sa lucrez in laborator, sa experimentez, sa caut raspunsuri la intrebari si sa gasesc solutii. Poate ca tocmai de aceea in urma cu 17 ani am absolvit facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Bucuresti. Dupa o perioada de un an petrecuta „la catedra”, am ales apoi sa lucrez in industrie, din credinta ca este ceea ce mi se potriveste.

In 1994 am venit la fabrica de ciment din Campulung Muscel, unde am inceput sa lucrez ca inginer chimist in laboratorul de asigurarea calitatii. In scurt timp, am constatat ca procesul de obtinere a cimentului este ceva miraculos.

Din 2002 sunt Manager Calitate in cadrul aceleiasi fabrici si in continuare am aceeasi pasiune pentru acest domeniu ca la inceput. Aici am invatat sa identific si sa aplic cele mai bune solutii pentru asigurarea calitatii produselor si pentru atingerea obiectivelor companiei in acest sens.

Totusi, cel mai mare castig pentru mine in relatiile cu ceilalti a fost intelegerea faptului ca punctele de vedere diferite duc la gasirea celor mai bune idei.