Holcim Network

 

Expertiză. Soluţii. Consultanţă.

În activitatea noastră, suntem în permanenţă în căutarea unor tehnologii şi soluţii inovatoare, pentru a putea răspunde provocărilor prezentului şi a clădi construcţiile viitorului.

 

Fie că vorbim despre proiecte de infrastructură sau despre construcţia sau renovarea unei clădiri, punctul de plecare trebuie să fie reprezentat întotdeauna de elaborarea unui concept de soluție individualizată care să cuprindă produse speciale și elemente integrate de logistică. O gamă variată de produse cu valoare adăugată, servicii inovatoare şi soluții de construcții cuprinzătoare – toate acestea sunt parte din mecanismul care generează clădiri sustenabile şi infrastructuri mai sigure, în contextul unei urbanizări în continuă dezvoltare.

Pentru a aduce în atenţia dumneavoastră aspecte legate de oraşele viitorului, impactul tehnologiei în construcţiile civile şi industriale, designul spaţiilor publice şi private, soluţii sustenabile pentru proiectele de infrastructură, siguranţa în construcţii şi nu numai, am creat Holcim Network.

Holcim Network – seria de evenimente dedicate construirii unui parteneriat durabil, bazat pe expertiză, soluţii şi consultanţă – a luat naştere în 2017, din dorinţa de a vă oferi soluţii inovatoare în domeniul proiectării de drumuri, autostrăzi, poduri şi construcţiilor civile, de la cele mai simple, până la cele mai exigente.

 

  

Echipa Holcim Network este o echipă activă şi dedicată, formată din profesionişti, ingineri constructori cu experienţă în proiectare şi execuţie, avizaţi să răspundă tuturor solicitărilor dumneavoastră.

Abordăm fiecare proiect cu seriozitate, profesionalism şi promptitudine, urmărind să vă înţelegem nevoile şi să oferim proiectelor dumneavoastră soluţiile corecte şi optime din punct de vedere tehnic şi economic.

Misiunea noastră este să vă ajutăm să daţi contur proiectelor pe care le desfăşuraţi, oferindu-vă consultanţă şi asistenţă tehnică pe tot parcursul acestora, începând din faza de concept, continuând cu cea de proiectare şi sfârşind cu finalizarea structurii.  

Având la bază experienţa acumulată în timp, vă oferim soluţii inovatoare, durabile, prietenoase cu mediul şi servicii de optimizare a proiectelor dumneavoastră, pentru a vă asigura o calitate superioară a acestora şi costuri optimizate.

Ne plac provocările şi avem încrederea că vom răspunde cu succes tuturor nevoilor şi aşteptărilor dumneavoastră, prin acordarea întregului suport tehnic şi promovarea unui mod de a construi mai responsabil şi mai durabil, clădind astfel un parteneriat bazat pe încredere, siguranţă şi profesionalism.

Pentru consultanţă şi suport tehnic în ceea ce priveşte proiectele aflate în faza de concept sau de planificare, vă rugăm să contactaţi echipa Holcim Network la adresa de email holcimnetwork-ro(at)lafargeholcim.com.