Declaratie de confidentialitate

Va rugam sa nu uitati faptul ca World Wide Web este un sistem accesibil publicului larg. Daca puneti date personale la dispozitie online o faceti pe propriul risc.

Pe langa faptul ca Holcim apreciaza interesul dumneavoastra in acest website si respecta intimitatea si domeniul privat al fiecaruia, Holcim recunoaste si importanta protejarii confidentialitatii datelor personale care pot fi adunate vizitand website-urile Grupului Holcim. In timp ce astfel de informatii sunt procesate in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tarile in care sunt intretinute website-urile, se poate totusi intampla ca respectivele website-uri sa cuprinda link-uri la website-uri ale unor terte parti care nu sunt acoperite prin aceasta declaratie si pentru care Holcim nu poate fi tinut in nici un fel responsabil.

Holcim colecteaza date personale atunci cand acestea sunt din proprie initiativa prezentate de vizitatori. Aceste date sunt folosite in scopurile interne declarate in locatia unde sunt prezentate, adica pentru comunicate de presa, rapoarte anuale, alte informatii sau pentru cererile de ocupare a unor posturi, numai in cadrul Holcim, ceea ce poate include comunicarea lor unor alte companii din Grupul Holcim.

In momentul in care va prezentati datele personale pe acest website, va exprimati acordul expres ca acestea sa fie folosite si eventual trimise mai departe. Puteti obtine acces la datele personale si le puteti sterge, corecta sau revizui trimitandu-ne un e-mail.

Holcim poate folosi tehnologie "cookie" pentru a masura activitatea site-ului si a colecta informatii specifice in acest scop, adica tipul browser-ului si sistemul de operare, sistemul metric, localizarea geografica, pe o baza anonima, consolidata, pentru a adapta informatia la preferintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Copiii si tinerii sub 18 ani sunt sfatuiti sa obtina permisiunea parintelui sau tutorelui inainte de a prezenta date personale de identificare pe website-urile Holcim.

Pentru mai multe informatii despre fisierele cookie, va rugam sa faceti click aici.