Intrebari frecvente

De ce sa lucrez la Holcim Romania?

Respectul pe care il avem pentru oameni, mediu si comunitatile in care operam a contribuit la obtinerea calificativului de “lider al industriei” in Dow Jones Sustainability Index.
Cu o prezenta in peste 70 de tari, ne implicam activ in dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor nostri si oferim o diversitate de posturi extrem de interesante, care iti dau posibilitatea sa contribui si sa faci diferenta.
Daca iti doresti succesul, daca apreciezi un mediu de invatare dinamic si iti doresti responsabilitate reala, poti lua in considerare o cariera la Holcim.

Ce fel de provocari mi se ofera la Holcim Romania?

Holcim Romania evolueaza intr-un mediu de afaceri dinamic si provocator, diferentiindu-se ca o organizatie care stimuleaza in mod constant asimilarea rapida a experientei, la toate nivelurile.

Prin incurajarea spiritului de echipa, promovam schimbul de experienta si cunostinte in intreg Grupul Holcim.

Asadar, Holcim Romania te asteapta cu experiente, dar si cu provocari interesante pentru cariera ta.

La ce tip de mediu de lucru ma pot astepta la Holcim (Romania)?

Competentele de leadership, dar si motivatia puternica a angajatilor reprezinta principalele atuuri Holcim.

Intreaba pe oricare dintre colegii nostri si vei auzi acelasi lucru din diferite perspective: muncim din greu, dar ne facem treaba cu placere!

La noi vei intalni oameni inteligenti, receptivi si deschisi catre colaborare.

Care sunt perspectivele de cariera care mi se pot oferi la Holcim Romania?

Fiecare pas in cariera vine ca un rezultat al performantei profesionale, al competentelor de leadership si al comportamentului etic.

Compania ofera sprijinul necesar pentru cresterea profesionala si personala.

Fiecare dintre noi este incurajat sa isi asume responsabilitatea propriului plan de cariera, participand in mod direct la definirea si implementarea acestuia.

Cum arata profilul candidatului ideal pentru Holcim Romania?

Avem nevoie de colegi cu diferite specializari, increzatori, pasionati de ceea ce fac si dornici sa accepte noi provocari.

Vrem sa atragem oameni capabili, care au viziune si actioneaza responsabil, orientati catre oferirea de solutii si motivati sa isi impartaseasca abilitatile si cunostintele in echipe de lucru performante.

Daca te regasesti in aceasta descriere si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa profesionista si dinamica, atunci ai toate sansele sa ai succes si satisfactii la Holcim Romania!